سایت تخصصی فیلمسازی
قالب وبلاگ
سایت تخصصی فیلمسازی
آموزش حرفه ای فیلم سازی, تصویر برداری, عکاسی  
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سایت تخصصی فیلم سازی و آدرس filmmaker.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





 

چاپلین یهودی‌زاده فقیری بود که دوران کودکی را در دشواری و تنگدستی گذراند و در نخستین سال‌های شکوفایی سینما در امریکا، با تکیه بر خلاقیت و استعداد خود به اوج شهرت رسید.

در سال ۱۹۱۳ بازی چاپلین در آمریکا مورد توجه یکی از فیلمسازان قرار می‌گیرد و از آن پس با شرکت فیلمسازی کی استون همکاری می‌کند.

وی نخستین فیلمش را با نام ساختن یک زندگی که فیلم کمدی بود در سال ۱۹۱۴ آغاز کرد. در این کمپانی و با این فیلم چاپلین به شهرت رسید. به تدریج چاپلین به محبوب‌ترین هنرمند تاریخ سینما تبدیل شد و تهیه‌کنندگی آثارش را نیز بر عهده گرفت.

در 1913، هنگامی که با دستمزد 150 دلار در هفته در کمپانی کی استون استخدام شد، یک بازیگر سیار نمایش‌های وودویل امریکایی بود.

در نخستین فیلمی که به نام در تلاش معاش (1914) برای مک سنت بازی کرد، نقش یک شیک پوش تیپیک انگلیسی به او محول شد، اما با فیلم دومش، مخمصه غریب مبیل 1914، کارکتر یک ولگرد کوچولو را معرفی کرد؛ کارکتری که بعدها اورا شهره آفاق ساخت و به یک نماد جهانی سینمایی از یک فرد عامی در دوران ما بدل کرد.

چاپلین در کمپانی کی استون در 34 فیلم کوتاه و 6 حلقه‌ای داستانی با عنوان رمانس ناکام تیلی (1914) به کارگردانی مک سنت بازی کرد و کاراکتر این دلقک ریزنقش محزون را به تدریج پرورش داد. شخصیتی با کفشهایی که برایش بزرگ بودند، شلواری گشاد و کتی تنگ که کلاه لبه‌دار دربی بر سر می گذاشت.

شخصیت پردازی درخشان او، همراه با حرکات پانتومیم که چارلی تبحر بی‌مانندی در آن داشت، از ولگرد کوچولو انسانی ساخت که با جهان پیرامون خود به کلی بیگانه است.

از جمله مشهورترین فیلمهایی که چاپلین در کمپانی اسانی ساخت، می‌توان به ولگرد، شغل، بانک، شبی در نمایش اشاره کرد. این فیلم‌ها در سال 1915 ساخته شدند.

این فیلم‌ها چندان مورد استقبال قرار گرفتند که چارلی سال بعد درخواست هفته‌ای 10 هزار دلار به اضافه پیش پرداختی معادل 150000 دلاری پس از امضای قرارداد برای ساختن 12 فیلم برای کمپانی میو چوال را کرد.

معروف‌ترین فیلم‌های چاپلین در کمپانی میوچوال عبارتند از: بازرس فرودگاه 1916، مامور آتش نشانی 1916، ساعت یک صبح 1916، سر سره بازی 1916، سمساری 1916، خیابان اوباش 1917، مهاجر 1917، ماجراجو 1917.

چاپلین در سال ۱۹۱۹ به همراهی تعدادی از دوستان سینمایی‌اش اتحادیه سینماگران را تاسیس کرد. آن زمان این فرصت برای او پدید آمده بود تا پس از سالها، به دلمشغولی‌های خود بپردازد و فارغ از نظام مافیایی حاکم بر هالیوود، حرف دل خویش را به زبان تصویر بیان کند.

بسیاری چارلی چاپلین را تنها یک کمدین موفق می‌دانند حال آنکه او در طول زندگانی خود در زمینه موسیقی نیز استعداد فراوانی از خود نشان داد. ساخت موسیقی فیلم کار عادی وی بود و توانست در مجموع موسیقی 23 فیلم را به پایان برساند. موسیقی فیلم لایم لایت ساخته چالین در سال 1972 برنده جایزه اسکار شد.

شخصیت چاپلین بیشتر به عنوان «آواره» شهرت یافت که در زبانهای مختلف دنیا مفهومی به مانند فردی ولگرد با رفتارهای پیچیده اما بزرگ منشانه داشت. در سال ۱۹۱۵ چاپلین با یک کمپانی تازه قرارداد بست و مشغول ساخت فیلم‌های بلندتری شد.

در سال ۱۹۱۶ کمپانی فیلم موچوال مبلغ ۶۷۰ هزار دلار با چاپلین قرارداد بست و در مدت ۱۸ ماه وی ۱۲ فیلم بلندمدت کمدی برای آنها ساخت که در این نوع از ویژگی ممتازی در تاریخ سینما برخوردار بودند. در واقع تمام فیلم‌های که در این کمپانی ساخته شد، به یک اثر کلاسیک سینمای کمدی تبدیل شدند.

در پایان این سالها آمریکا وارد جنگ جهانی شد و چاپلین دورهٔ جدیدی از سینمای خود را با دوستانی آغاز کرد. از سال ۱۹۱۸ چاپلین در استودیو خود مشغول به کار شد. تمام فیلمهای پیشین دوباره ویرایش و کات شدند و در سال‌های مختلف موسیقی و تدوین جدید صورت گرفت.

دیکتاتور بزرگ نخستین فیلم کاملا ناطق چاپلین بود که در اوضاع نابسامان جهانی در دهه 40، اثری ضد نازی بود. این فیلم در مورد دیکتاتوری اروپایی و در واقع تاریخچه زندگی آدنوید هینکل، دیکتاتور کشور خیالی تامانیا است که دست به کشتار یهودی‌ها می‌زند و اروپا را درگیر جنگ می‌کند.

برخی این فیلم را نپسندیدند و برخی جنبه سیاسی آن را جدی و برخی آن را به قدر کافی جدی نگرفتند. با این حال این فیلم از نظر تجاری محبوبیت فراوانی پیدا کرد و چاپلین را همچنان به عنوان یک ستاره در اوج نگاه داشت.

سر انجام، سر چارلز اسپنسر چاپلین 25 دسامبر سال 1977 در سن 88 سالگی درگذشت.

برخی از افتخارات چارلی چاپلین:

·         برنده جایزه اسکار بهترین موسیقی ارجینال برای فیلم لایم لایت در سال ۱۹۷۳

·         نامزد دریافت جایزه اسکار در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه ارجینال و بهترین بازیگر نقش اول برای فیلم دیکتاتور بزرگ در سال ۱۹۴۱

·         نامزد دریافت جایزه اسکار در رشته بهترین فیلم نامه ارجینال برای فیلم موسیو وردو در سال ۱۹۴۸

·         دریافت جایزه اسکار بهترین دستاورد هنری برای فیلم سیرک در سال ۱۹۲۹

·         دریافت جایزه افتخاری یک عمر فعالیت هنری در سال ۱۹۷۲

·         برنده جایزه افتخاری شیر طلایی از جشنواره ونیز در سال ۱۹۷۲

برخی از فیلم‌های چارلی چاپلین:

·         آتش‌نشان

·         ماجراجو

·         یک زندگی سگی

·         پسر بچه

·         دیکتاتور بزرگ

·         سیرک

·         شهر نورانی می‌شود

·         عصر جدید

·         مغازه وسیقه گذاری

·         دریا

·         غریبه

·         یک زن

·         بانک

·         سرسره بازی

·         خیابان آرام

                                                      


نظرات شما عزیزان:

هادی
ساعت22:38---17 آبان 1391
ازدواج های چاپلین درطول زندگیش:همسر اول: میلدرد هریس، دختر بچه ۱۶ ساله‌ای که ستاره سینما بود.این دو سال ۱۹۱۸ با یکدیگر ازدواج کردند و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود که تنها سه روز پس از تولد درگذشت و ازدواج چاپلین و میلدرد نیز کمی بعد به جدایی انجامید.
همسر دوم: «لیتا گری»، نقش اول فیلم «جویندگان طلا»
چاپلین و «لیتا» سال ۱۹۲۴ با هم ازدواج کردند، حاصل ازدواج این دو، ۲ پسر بچه بود ولی ازدواج آنها از همان ابتدان پرحاشیه و ناموفق بود.
این دو تنها سه سال بعد، از هم جدا شدند، این ازدواج برای چاپلین به قدری با خاطرات بد همراه بود که او در سال ۱۹۶۴ در کتاب خود حاضر نشد چیزی از خاطرات این سه سال بنویسد.درباره این ازدواج گفته می‌شود، این دو ۲۲ آگوست ۱۹۲۷ در دادگاهی جنجالی از هم جدا شدند و چاپلین مجبور شد ۶۰۰ هزار دلار از داریی‌هایش را به لیتا بپردازد.
در آنزمان این بزرگترین مبلغی بود که در طول تاریخ بشریت در یک طلاق پرداخت می‌شد.
همسر سوم: «پائولت گدارد»، دختر بی‌خانمان فیلم «عصر جدید»
«چاپلین» و «پائولت»، سال ۱۹۳۲ با هم ازدواج کردند، این ازدواج جنجال‌برانگیزترین ازدواج چاپلین بود، چون همواره درباره اینکه این دو رسما ازدواج کرده باشند شبهاتی وجود داشت، آنچنانکه سند ازدواج آنها هیچگاه دیده نشد، آنها بدون آنکه فرزندی داشته باشند در سال ۱۹۴۲ از هم طلاق گرفتند.همسر چهارم: «اونا اونیل»، دختر «یوجین اونیل»، نمایشنامه‌نویس مشهور آمریکااین ازدواج با ۳۶ سال اختلاف سن، آخرین و موفقترین ازدواج «چاپلین» بود.«چاپلین» که برای فیلم جدیدش در جستجوی یک بازیگر زن جوان بود، با اونا آشنا شد، گفته می‌شود که این ازدواج کمی بعد در تاریخ ۱۶ ژوئن سال ۱۹۴۳ میلادی علی‌رغم مخالفت‌های «چاپلین»، در حالیکه اونا ۱۸ ساله بود و چاپلین ۵۴ ساله، سرگرفت.
«چاپلین» که از اینکه بار دیگر به خاطر ازدواج با دختر بسیار جوانتر از خود سوژه رسانه‌ها شود واهمه و شرم داشت، به اصرار و علاقه «اونا» و در نهایت علاقه خودش تن به این ازدواج داد.
این ازدواج تا پایان عمر این دو به طول انجامید و حاصل آن ۸ بچه است.


هادی
ساعت22:24---17 آبان 1391
آموخته های چاپلین درزندگیش:

آموخته ام که تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به من بگوید : تو مرا شاد کردی
آموخته ام که مهربان بودن بسیار مهم تر از درست بودن است .
آموخته ام که هرگز نباید به هدیه ای از طرف کودکی نه گفت .
آموخته ام که همیشه برای کسی که به هیچ عنوان قادر به کمک کردنش نیستم دعا کنم .
آموخته ام که مهم نیست زندگی تا چه حدّی انتظار جدّی بودن دارد همۀ ما احتیاج به دوستی داریم که لحظه ای با او دور از جدّی بودن باشیم
آموخته ام که گاهی تمام چیزهایی که 1 نفر می خواهد فقط دستی است برای گرفتن دست او و قلبی است برای فهمیدن وی .
آموخته ام که راه رفتن کنار پدرم در یک شب تابستانی در کودکی شگفت انگیز ترین چیز در بزرگسالی است
آموخته ام که زندگی مثل دستمال لوله ای است که هر چه به انتهایش نزدیک می شویم سریعتر حرکت می کند
آموخته ام پول شخصیت نمی خرد .
آموخته ام که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند
آموخته ام که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز بدست بیاورم .
آموخته ام که چشم پوشی از حقایق آنها را تغییر نمی دهد .
آموخته ام که این عشق است که زخمها را شفا می دهد نه زمان آموخته ام که زندگی دشوار است اما من از او سخت ترم.
آموخته ام که فرصتها هیچ گاه از بین نمی رود بلکه شخص دیگری فرصت از دست رفتۀ ما را تصاحب خواهد کرد.
آموخته ام که آرزویم این است که قبل ازمرگ مادرم یکبار بیشتر بگویم دوستش دارم.
آموخته ام که لبخند ارزانترین راهی است که می شود با آن نگاه را وسعت داد.
آموخته ام با پول می شود خانه خرید ولی آسایش نه ،رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه ، مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، می توان دارو خرید ولی سلامتی نه، می توان آشیانه گرفت ولی زندگی نه، و می توان قلب خرید ولی عشق نه.




هادی
ساعت22:21---17 آبان 1391
سخنانی ازچاپلین:
نقاش كامل آن است كه از هیچ برای خود سوژه بسازد.((چارلی چاپلین))


این یكی از تضادهای زندگی ما است كه آدم همیشه كار اشتباه را در بهترین زمان ممكن انجام می دهد.((چارلی چاپلین))


شكست خوردن ناراحتی ندارد. آدم باید شجاع باشد تا بتواند از خودش یك احمق بسازد!((چارلی چاپلین))


خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.((چارلی چاپلین))


شاید زندگی آن جشنی نباشد كه آرزویش را داشتی، اما حال كه به آن دعوت شده ای، تا می توانی زیبا برقص.((چارلی چاپلین))


حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادی بخش است.((چارلی چاپلین))


در دنیا جای كافی برای همه هست. پس به جای اینكه جای كسی را بگیری، سعی كن جای خودت را پیدا كنی.((چارلی چاپلین))


من دریافته ام كه ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند كه اراده كنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم.((چارلی چاپلین))


وقتی زندگی صد دلیل برای گریه كردن به تو نشون می ده، تو هزار دلیل برای خندیدن به اون نشون بده.((چارلی چاپلین))


فیلمسازان باید به این نیز بیندیشند كه فیلمهایشان را در روز رستاخیز با حضور خودشان نمایش خواهند داد.((چارلی چاپلین))


از لحظه ای كه بلیط سینما را می خرید وارد دنیای دیگری می شوید.((چارلی چاپلین))


از دشمن خود یكبار بترس و از دوست خود هزار بار.((چارلی چاپلین))


انسان اگر فقیر و گرسنه باشد، بهتر از آن است كه پست و بی عاطفه باشد.((چارلی چاپلین))


اگر شاد بودی آروم بخند تا غم بیدار نشه و اگر غمگین بودی آروم گریه كن تا شادی ناامید نشه.((چارلی چاپلین))


درخشانترین تاجی كه مردم بر سر می نهند، در آتش كوره ها ساخته شده است.((چارلی چاپلین))


خودپسندی زنها بزرگترین علت بدبختی ایشان و نابودی خانواده هاست. هیچ چیز به اندازه خودپسندی زنها بنیان خانواده ها را ویران نكرده است.((چارلی چاپلین))

با پول میتوان خانه خرید ولی آشیانه نه/رختخواب خرید ولی خواب نه/ساعت خرید ولی وقت نه/میتوان کتاب خرید ولی دانش نه/مقام خرید ولی احترام نه/دارو خرید ولی سلامتی نه/خون خرید ولی زندگی نه/و بالاخره میتوان قلب خرید ولی عشق را هرگز((چارلی چاپلین))

افسوس هر چه سعی کردم مردم بفهمند،فقط خندیدند...((چارلی چاپلین))


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 16 آبان 1391برچسب:, ] [ 13:15 ] [ امید ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 50
بازدید دیروز : 37
بازدید هفته : 223
بازدید ماه : 470
بازدید کل : 204447
تعداد مطالب : 85
تعداد نظرات : 40
تعداد آنلاین : 1

فال حافظ

  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ